sunnuntai 23. tammikuuta 2022

Kirjaostoksia!

Hei! Joulukuussa pari päivää joulun jälkeen sain lahjaksi Suomalaiseen kirjakauppaan lahjakortin. Nyt ajattelin kertoa vähän ostoksistani.
 Ostin suurimmaksi osaksi Gingaa ja ostin vain kaksi kirjaa, jotka eivät ole Takahashilta:D Mutta samalla, kun esittelen ne, kerron niistä kaikenlaista. 
 


 Ensimmäisenä ostin ruotsalaiselta kirjailijalta, Herman Geijerin kirjan. Kirja ei ole mikään satukirja. Kirjassa kerrotaan mahdollisista kriiseistä ja maailmanlopuista, mitä maapalloa uhkaa. Jo nimi, Kriisit, katastrofit ja maailmanloput herätti mielenkiintoni. Samalla, kun kerrotaan meitä uhkaavia asioita, mainitaan myös neuvoja, miten niistä voi selviytyä. Rakastan tätä! Eikä tälle kirjalle tavallaan ole tiettyä tyyppiä. Se sopii kaikille, jos jaksaa lukea tällaisia. 

Seuraavaksi ostin kirjan, jonka on kirjoittanut Magdalena Hai. Kirjam nimi on kuolleiden kirja. Jälleen nimi herätti kiinnostuksen vain ensisilmäyksellä. Kirjassa kuitenkin kerrotaan hyytäviä kauhutarinoita! Olen etsinyt kirjoja, joissa kerrotaan kauhutarinoita ja jos sellainen on tullut vastaan, loppujen lopuksi selviää, että "kauhutarinat" ovat niitä, joissa kerrotaan tietoa hirviöistä. Tämä kirja sopii lähes kaikille, jos on mielenkiintoa kauhutarinoille!  Pitäisikö joskus tehdä postaus, jossa kirjoittelen kirjan tarinoita:D?


 Tässä oli vähän esittelyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriitiikkiä Gingasta

 Ginga on minulle tärkeää, ja olen fani. Mutta kaikestahan saa puristettua jotain negatiivistä ja nyt ajattelin kritisoida gingaa.:DD   Toki...