lauantai 22. tammikuuta 2022

Rigel ja hänen pieni valokeilansa

 Hei, ajattelin kirjoittaa tänään Rigelistä ja hänen pienestä vlokeilastaan. 

 Rigel tuntui ainakin minusta alussa todella pieneltä roolilta ja Orionissa hän onkin. Last wars-sarjassa hänellä oli jo aika paljon tärkeää tehtävää, mutta Takahashi jätti hänet huomiotta ja keskittyi Orioniin ja Siriukseen. Mitä tehtäviä Rigelillä sitten oli? 


 GTLW:ssä sotureilla oli monesti mielessään seuraava johtaja. Orion ja Sirius olivat monesti heidän mielessä, kun puhuttiin uudesta johtajasta. Mutta mihin Rigel jäi? Tämä häiritsi suuresti, ettei Rigelin johtajuutta edes mietitty.. Rigel olisi itsesiassa todella mainio johtaja. Hän on nimittäin paljon kypsempi, kuin hänen isoveljensä Orion. Jo Orionin omassa sarjassa Rigel oli häntä kypsempi. Hänellä ei ollut paakkomiellettä tapella ja hänellä on kyky antaa anteeksi.

 Nyt Rigel ja Sirius sopisivata parhaiten johtajiksi ja , jos puhutaan yhä anteeksi annosta Rigel tietää rajan. Sirius olisi valmis antamaan kenellä tahansa anteeksi, joten sanoisin, että Rigel on tässä kohtaa fiksumpi. Sirius nojautuu helposti pelkästään omaan tahtoonsa, mutta Rigel ottaa kaikki huomioon. Lisäksi Rigel osaa pitää lupauksensa, kuten Chibin suhteen. 

 Rigel oli myös todella rento. Hän oli todell hyvä tuki sotureille. Vaikea sanoa olisiko Rigel parempi johtaja, kuin Sirius, mutta paljon parempi, kuin Orion. Orionin takia myös moni menetti hermojaan. Painaa kyllä mieltä, kun Rigeliä ei huomioitu, eikä hän ole ollut kovin missään Takahashin  sarjassa suuri läsnä, eikä hänelle annettu tärkeimpiä tehtäviä:( 


 Tässä oli vähän omia mielipiteitä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriitiikkiä Gingasta

 Ginga on minulle tärkeää, ja olen fani. Mutta kaikestahan saa puristettua jotain negatiivistä ja nyt ajattelin kritisoida gingaa.:DD   Toki...