lauantai 22. tammikuuta 2022

Mikä viehättää minua Orionissa?

 Hei, Orionin fanikunta on erittäin pieni verrattuna muihin Ginga-sarjoihoin. Nyt ajattelin kirjoittaa, miksi minä pidän Orionista. 



 Orion alkoi mielenkiintoisesti, kun tulee suuri luonnonkatastrofi. Olisi ollut aika tylsää, että kolmattaa kertaa putkeen jokin pahis aiheuttaa tuhoa. Luonnonkatastrofi oli aiheuttanut jo Ohun tuhoutumisen ja se oli tarpeeksi kiinnostavaa, että jaksaisin jatkaa sarjan lukemista. 

 Silti oli häiritsevää nähdä, kun Masamune tuli kuvioihin. Ensin katastrofi ja sitten pahamainen Masamune... Silloin alkoi tuntua, ettei Orionissa ollut enää järkeä. Mutta, kun Ohun kuolleeksi luultuja sotureita alkoi ilmaantua, kävi sarja taas kiinnostavaksi. Kuitenkin oli aika tylsää, ettei melkeimpä kukaan kuollut katastrofissa. 

 Pahikset oli häirinnyt erittäin paljon, melkeimpä suoraan katastrofin jälkeen, mutta kun pahiksia alkoi ilmaantua muualtkin, kuin Kurohabakista oli jo Masamunessa järkeä. Kuin Orion olisi piiritetty. Akakamakirin tultua Ohun soturiksi luin Orionia, enkä päästänyt siitä irti.


 

 Lopuksi, kun melkeimpä koko Ohun armeija oli koossa alkoi palaset loksahtaa paikalleen, näin sanottuna:DD Tässä oli tarninani tiivistettynä:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriitiikkiä Gingasta

 Ginga on minulle tärkeää, ja olen fani. Mutta kaikestahan saa puristettua jotain negatiivistä ja nyt ajattelin kritisoida gingaa.:DD   Toki...