tiistai 8. maaliskuuta 2022

Mielipiteitä: Ginga densetsu Akame

 Hei! Nyt ajattelin kirjoittaa Takahashin mini-sarjasta: Ginga densetsu Akame.     

 Tarina kertoo Akamen esi-isästä Hakutakasta. Itse tarina oli hyvin keksitty ja oli kiva vaihteeksi lukea muutakin, kuin Ginin ja Weedin tarinoita. Lisäksi Akame oli hyvä valinta mangan "päähahmoksi", koska, mikä olisikaan mielenkiintoisempaa, kuin ninja koirien tarina:DD 

 Pidin todella paljon kogien ja iigojen väleistä. Tarkoitan, että he olivat olleet ystäviä, mutta lopulta päätyivät vihollisiksi. Se oli poikkeuksellista, sillä monessa sarjassa viholliset päätyvät sotaan Ohun kanssa ahneudestaan. 




 Sarjassa oli myös huonojakin puolia. Esim, olin pettynyt, kun Hakutakan tarina alkoi vasta kolmannessa osassa ( tai neljännessä.) Omasta mielestäni mangassa nojattiin liikaa ihmisiin. Tämä tarkoittaa siis, että olisin toivonut enemmän koirien elämää... Kokonaisuudessa pidin sarjasta paljon! 
Koko sarjassa mangojakin on vain  viisi. Olisin toki toivonut, että niitä olii ollut vähän enemmän, mutta eipähän sarjan lukemiseen mennyt moti.

 
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriitiikkiä Gingasta

 Ginga on minulle tärkeää, ja olen fani. Mutta kaikestahan saa puristettua jotain negatiivistä ja nyt ajattelin kritisoida gingaa.:DD   Toki...